Fıstığım Benim :)))
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fıstığım Benim :)))

Resmin yok ama neyse :)

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. İsmin dilimdeki bin keder Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben..

ingilizce için yardım edin lütfeen

YazarMesaj
Koray35
Yönetici
Yönetici
Koray35

ingilizce için yardım edin lütfeen Empty
MesajKonu: ingilizce için yardım edin lütfeen   ingilizce için yardım edin lütfeen Icon_minitimeC.tesi Eyl. 12, 2009 12:35 am

Kadın işini bitirdikten sonra evine gitmek için arabasına biner fakat arabası çalışmaz.Kadın da mecburen otobüsle gitmek zorunda kalır ve otobüse biner.Otobüs tıklım tıklım doludur.Kadın bu yüzden ayakta gitmek zorunda kalır.Kadın rujunu alır ve sürmeye başlar bu arada arkadan bayanlar “şuna bakın otobüste makyaj yapıyor” derler.Kadın bunun üzerine “size ne yaa siz neden karışıyorsunuz” der.ve bu arada otobüs yolcu almak için ani bir fren yapar.bu arada dudagına ruj süren kadın önünde oturan beyaz gömlekli adamın sırtına yapışır.ve kadının ruj lekesi adamın gömlegi üzerine çıkmıştır.kadın ne yapacagını şaşırır adama söylemek isterken adam arabadan iner.kadın üzülür fakat elden bir şey gelmez.
Adam eve gidince karısına “merhaba nasılsın” der.karısı “iyiyim ya sen”der. Kadın aslında çok bitkin ve yorgundur.çünkü sabahtan akşama kadar ev işi yapmak kadını bezdirmiştir.adam çocuklara bakmak için yukarı çıkarken kadın arkasındaki ruj lekesini görür.
Kadın tam kızacakken atık kendine bir yardımcı gelcegini düşünerek sevinmeye başlar.kocasına “ eger bir gün olupta birini seversen hiç çekinme eve getir biz medeni insanlarız aynı evde yaşayabiliriz” der.adamınzaten bir sevgilisi vardır fakat karısının bunu söylemesi üzerine hemen sevgilisini arar ve hemen eşyalarını toplayıp kendi evine gelmesini söyler.sevgilisi büyük bir sevinçle adamın evine gider.adamın karısı bu duruma çok sevinir fakat hiçbirşey onun istedigi gibi olmaz eskisinden daha çok çalışır ve daha çok yıpranır.artık canına tak etmiştir ve çocugunuda alıp annesin evine gider. ingilizce için yardım edin lütfeen Sad ingilizce için yardım edin lütfeen Sad ingilizce için yardım edin lütfeen Sad
yardım edrseniz sevinirim
https://birtanem.yetkinforum.com

ingilizce için yardım edin lütfeen
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ingilizce dersleri
» İngilizce Komik Çeviriler
» İngilizce Şiirler - Türkçe Tercümeli
» Daylight İngilizce set 20 YTL - Almanca 10 YTL - KPDS*ÜDS 10
» birkac tane ingilizce tekerleme