Fıstığım Benim :)))
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fıstığım Benim :)))

Resmin yok ama neyse :)

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. İsmin dilimdeki bin keder Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben..

DEVELERIN HÖRGÜÇLERINDE NE VAR?

YazarMesaj
Koray35
Yönetici
Yönetici
Koray35

DEVELERIN HÖRGÜÇLERINDE NE VAR? Empty
MesajKonu: DEVELERIN HÖRGÜÇLERINDE NE VAR?   DEVELERIN HÖRGÜÇLERINDE NE VAR? Icon_minitimeC.tesi Eyl. 12, 2009 12:46 am

GENELDE HÖRGÜÇLERINDE SU OLDUGU VE UZUN YOLCULUKLARINDA BU SUYU KULLANDIKLARI SÖYLENIR AMA DOGRU DEGILDIR. DEVELERIN HÖRGÜÇLERINDE 30-35 KG KADAR YAG BULUNUR. YIYECEK BULAMADIKLARI ZAMAN BU ENERJIYLE HAREKETLERINI SAGLARLAR AYRICA YAG ÇÖL SICAGINA KARSI KORUMA GÖREVI DE YAPAR. DEVELER SUYA AZ GEREKSINIM DUYARLAR. BURUN MUKOZALARI INSANA GÖRE 100 KAT DAHA BÜYÜKTÜR. SOLUK ALIRKEN HAVADAKI NEMIN ÜÇTE IKISINI KAZANABILIRLER. SU KAYBINI DA DOKULARINDAN KAYBEDERLER, KANDAKI SU ETKILENMEZ.
https://birtanem.yetkinforum.com

1 sayfadaki 1 sayfası