Fıstığım Benim :)))
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fıstığım Benim :)))

Resmin yok ama neyse :)

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. İsmin dilimdeki bin keder Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben..

Şehitlerimizin Kemikleri Sızlıyor

YazarMesaj
Koray35
Yönetici
Yönetici
Koray35

Şehitlerimizin Kemikleri Sızlıyor Empty
MesajKonu: Şehitlerimizin Kemikleri Sızlıyor   Şehitlerimizin Kemikleri Sızlıyor Icon_minitimeC.tesi Eyl. 12, 2009 8:50 am

BU YAZACAKLARIMI HERKES ÜSTÜNE ALABİLİR GOCUNABİLİR UMURUMDA DEĞİL. SÖYLEYECEKLERİMİ KENDİM DE DAHİL OLMAK ÜZERE HERKESE.....

TÜRK OLARAK NE YAPIYORUZ???? BOŞ BOŞ ÖVÜNMEKTEN BAŞKA ??? SADECE KONUŞUYORUZ BİZ TÜRKÜZ ŞÖYLE ŞANLI BİR MİLLETİZ BÖYLE BİR TARİHİMİZ VAR DİYE... BAŞKA.... HİÇ BİR B.K YAPTIĞIMIZ YOK.

ÜLKE YAVAŞ YAVAŞ DEĞİL HIZLA SATILIYOR. ÇANAKKALE'DE YAPAMADIKLARINI ŞİMDİ PARA İLE GAFLET VE İHANET İÇİNDEKİ YÖNETİCİLER SAYESİNDE GAYET GÜZEL BİR ŞEKİLDE YAPIYORLAR. PEKİ BİZ NE YAPIYORUZ???

BEN SÖYLEYEYİM; KURTLAR VADİSİNDE POLAT ŞÖYLE YAPTI, FALANCA DİZİDE KIZ OĞLANI ALDATTI, ŞU MANKEN ŞURADAKİ BARDA BUNU YAPTI VS. VS.VS

35 YAŞINDAYIM VE BENDEN SONRA GELEN NESİLE BAKINCA İÇİM PARÇALANIYOR KAFALARINDA BİR TON JÖLE ABUK SABUK SAÇ ŞEKİLLERİ, TÜRKÇE'Yİ ''TURKCHE '' LEŞTİRME ÇABALARI ......
ASLINDA YAZACAĞIM ÇOK ŞEY VAR AMA BURADA BUNLARI YZMAYA TERBİYEM ELVERMİYOR...

KISACA 15-20 SENE SONRA AMERİKANIN 58. EYALETİ OLURSAK HİÇ ŞAŞIRMAYIN. BEN ŞAŞIRMIYORUM SADECE KIZIMA NASIL HESAP VERCEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM ONUN EMENETİ OLAN BU VATANA SAHİP ÇIKMADIĞIM İÇİN BANA HESAP SORUNCA....

HİÇ BOŞUNA TÜRK OLDUĞUMUZLA ÖVÜNMEYELİM LÜTFEN. BU VATANDA YAŞAMAYI HAKETMİYORUZ.

ÇANAKKALEDE SAKARYADA İNÖNÜDE ŞEHİT OLANLAR HAKLARINI HELAL ETMİYORLAR BİZE...

'' EY TÜRK SİLKELEN VE KENDİNE GEL''
https://birtanem.yetkinforum.com

Şehitlerimizin Kemikleri Sızlıyor
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kemikleri Sağlamlaşdırmak İçin Ne İçmeli
» Çanakkalede Doğa Şartlarından Dolayı Meydana Çıkan Şehit Kemikleri - Çanakkale Savaşı