Fıstığım Benim :)))
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fıstığım Benim :)))

Resmin yok ama neyse :)

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. İsmin dilimdeki bin keder Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben..

İlk Bölümle Zirveye Yerleşti

YazarMesaj
Koray35
Yönetici
Yönetici
Koray35

İlk Bölümle Zirveye Yerleşti Empty
MesajKonu: İlk Bölümle Zirveye Yerleşti   İlk Bölümle Zirveye Yerleşti Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 8:59 am

İlk Bölümle Zirveye Yerleşti 8729279

Kanal D’nin yeni dizisi “Hanımın Çiftliği” daha ilk bölümden izleyicilerin gönlünde taht kurup, milyonları ekran başına kilitledi ve Cuma’nın birincisi oldu.

Kanal D’nin başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Özgü Namal ve Caner Cindoruk’un oynadıkları, yapımını Gold Filmcilik’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, yönetmenliğini Faruk Teber’in yaptığı, senaryosunu da Zülküf Yücel’in kaleme aldığı yeni dizisi “Hanımın Çiftliği”nin Cuma akşamı ekrana gelen ilk bölümü Türkiye’yi ekran başına kilitledi.

Orhan Kemal’in aynı adlı eserinden televizyona uyarlanan ve hikâyesi 1950 yılının Adana’sında geçen dizide bir dönemin perdesi aralanıyor.

Güçlü oyuncu kadrosu, prodüksiyonu ve sürükleyici hikayesiyle daha ilk bölümden izleyicilerin yeni ekran gözdesi olan “Hanımın Çiftliği”,

A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 11.8 reyting ve yüzde 36.3 izlenme payı, Tüm Kişiler’de de yüzde 8.9 reyting ve yüzde 30.9 izlenme payı ile günün birincisi oldu.
Çiftliği”nin önümüzdeki hafta ekrana gelecek yeni bölümü de görkemiyle göz kamaştıracak.

Kaynak: Hurriyet.com
https://birtanem.yetkinforum.com

İlk Bölümle Zirveye Yerleşti
1 sayfadaki 1 sayfası