Fıstığım Benim :)))
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fıstığım Benim :)))

Resmin yok ama neyse :)

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. İsmin dilimdeki bin keder Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben..

1 Liralık Elbiseler için Birbirlerini Ezdiler

YazarMesaj
Koray35
Yönetici
Yönetici
Koray35

1 Liralık Elbiseler için Birbirlerini Ezdiler Empty
MesajKonu: 1 Liralık Elbiseler için Birbirlerini Ezdiler   1 Liralık Elbiseler için Birbirlerini Ezdiler Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 9:51 am

][Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. ]'de Yeni Açılan Bir Mağaza, Açılış Nedeniyle Her Şeyi 1 ile 5 TL Arasında Satınca İzdiham Oldu.

[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. ]'de yeni açılan bir mağaza, açılış nedeniyle her şeyi 1 ile 5 TL arasında satınca izdiham oldu. Vatandaşlar birbirini ezerek elbiselere ulaştı. En kaliteli ürünü en ucuza satmak için yola çıkan Semt Tekstil, 27'inci mağazasını İzmit'te açtı. Açılış nedeniyle mağaza, ürünleri 1TL, 3TL ve 5TL fiyatlarıyla satışa çıkardı. Ucuzluğu duyan vatandaşlar, mağaza önüne akın etti. Mağazanın açılışı yapıldıktan sonra vatandaşlar önce 10'arlı sonra 5'erli bir şekilde içeri alınmaya başlandı. Ancak mağaza görevlileri vatandaşları sıraya sokmakta ve içeri girmelerine engel olmakta zorlandı. Bin bir güçlükle içeriye giren vatandaşlar soluklanmadan değeri 1 ile 5 lira arasında olan giyim eşyalarına hücum etti. İçeri girdiklerinde kucaklarını dolduran birçok vatandaş ise kasada bir sürprizle karşılaştı. Çünkü mağazada indirimli ürünlerden en fazla 5 tane alınabiliyordu. İzdiham nedeniyle vatandaşlar zaman zaman birbirleri ile tartıştı.

(CİHAN)
https://birtanem.yetkinforum.com

1 Liralık Elbiseler için Birbirlerini Ezdiler
1 sayfadaki 1 sayfası