Fıstığım Benim :)))
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fıstığım Benim :)))

Resmin yok ama neyse :)

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. İsmin dilimdeki bin keder Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben..

Kredi kartı için 1 milyarlık teşfik

YazarMesaj
Koray35
Yönetici
Yönetici
Koray35

Kredi kartı için 1 milyarlık teşfik Empty
MesajKonu: Kredi kartı için 1 milyarlık teşfik   Kredi kartı için 1 milyarlık teşfik Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 10:00 am

Kredi Garanti Fonu’nda, krizden etkilenen şirketlerin kredi ihtiyaçlarının karşılanması için 1 milyar TL’lik kaynak oluşturulmasını öngören yasa yürürlüğe girdi. Yasaya eklenen bir madde ile Toprak Mahsulleri Ofisi’nin finansman açığı için devlet iç borçlanma senedi ihraç edilmesinin de yolu açıldı.

Kredi kartı için 1 milyarlık teşfik Kredi_karti_el

Kamu Finansmanı Ve Borç Yönetiminin Düzenlenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Resmi Gazete’de yayımlandı.
Kredi Garanti Fonu’nun kullanımını düzenleyen kanuna göre; finansman imkanlarını geliştirmek ve kredi sisteminin etkin işlemesine katkı sağlamak amacıyla firmalara kredi garantisi veren kredi garanti kurumlarına 1 milyar Türk Lirasına kadar nakit kaynak aktarmaya ve/veya özel tertip Devlet iç borçlanma senedi ihraç etmeye Bakan; nakit aktarımı ve/veya ihraç edilecek özel tertip Devlet iç borçlanma senetleri için Müsteşarlık bütçesinin mevcut ya da yeni açılacak tertiplerine 1 milyar Türk Lirasına kadar ödenek eklemeye Maliye Bakanı yetkili olacak.
-TMO’NUN BORÇLARI İÇİN DEVLET BOÇLANACAK-
Kanunda yer verilen ayrı bir düzenlemeye göre ise Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü’nün 2009 yılı kampanya dönemi finansman açığının karşılanmasını teminen Hazine Müsteşarlığınca ikrazen özel tertip devlet iç borçlanma senedi ihraç edilebilecek
https://birtanem.yetkinforum.com

Kredi kartı için 1 milyarlık teşfik
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ATATÜRK İçin Ne Dediler
» ÖSS için son dakika önerileri
» Türkler için söylenenler
» Bel İçin Egzersizler Resimli
» Diz ağrıları için ne yapmalı