Fıstığım Benim :)))
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fıstığım Benim :)))

Resmin yok ama neyse :)

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. İsmin dilimdeki bin keder Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben..

Marka ve ucuz giyinmenin yolları

YazarMesaj
Koray35
Yönetici
Yönetici
Koray35

Marka ve ucuz giyinmenin yolları Empty
MesajKonu: Marka ve ucuz giyinmenin yolları   Marka ve ucuz giyinmenin yolları Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 10:05 am

Kaliteli ama cep yakmadan marka ürünleri giyinebilir bütçenizdeki marklara ayırdığınız miktarı küçültebilirsiniz. Marka ve ucuz giyinmenin yolu ise bu haberde

Kaliteli ama cep yakmayan alışverişin yolu outletlerden geçiyor. Birçok markayı bir arada bulabileceğiniz outlet alışveriş merkezlerinde uygun fiyatlı ürünleri yüzde 80'e varan ekstra indirimler ve taksitle satın almak mümkün.

Outlet denince akla hesaplı alışveriş geliyor. Hal böyle olunca cebindeki paranın kıymetini bilen, uygun fiyatlara kaliteli giyinmek isteyenlerin tercihi de outletler oluyor. 1997'de İzmit Outlet Center'ın ardından Çorlu'da Avantaj ve İstanbul'da Olivium Alışveriş Merkezi açıldı.

Bunlar Türkiye'nin ilk outlet alışveriş merkezleriydi. Son yıllarda ise içinde sadece outlet mağazalara yer veren alışveriş merkezlerinin sayısı bir hayli arttı. İşte inanılmaz indirimlerin yapıldığı outletler...

İstanbul Bakırköy'de bulunan Airport Outlet yazlık alışverişleri henüz yapmamış olanlara Türkiye'nin en tanınan markalarıyla yüzde 70'lere varan indirim oranlarıyla 50 TL'ye gardırobunuzu yenileme fırsatı sunuyor.

Dünyanın ve Türkiye'nin en ünlü markaların yer aldığı Vakko, Marks & Spencer, Us Polo, Marlboro Classics, Sarar, Beymen, Kiğılı, Mudo, İpekyol, Atalar, Mudo, De Facto, L C Waikiki gibi markaların yer aldığı Airport Outlet Center'daki fiyatlardan bazıları şöyle: İpekyol ceket 25 TL, İpekyol etek 20 TL, Kiğılı takım elbise 99 TL, Kiğılı gömlek 19 TL, Adil Işık elbise 9.90 TL, Adil Işık tişört 6.90 TL, LC Waikiki çocuk tişörtü 4.90 TL, LCW erkek pantolon 19.90 TL, LCW bayan kapri 12.90 TL, Reno erkek ayakkabısı 19 TL, Reno sandalet 21 TL, Damat gömlek 19.50 TL, Damat pantolon 29 TL, Mudo erkek tişört 7.95 TL, Mudo elbise 24.95 TL, Theori jean pantolon 19.95 TL, Atalar etek 49 TL, Atalar elbise 42 TL.

7 LİRAYA TİŞÖRT BULABİLİRSİNİZ

Sefaköy'deki ArmoniPark'taki 90 mağazada yüzde 80'lere varan indirim, taksit imkanları ve kampanyalar var. Markaların seri sonu ya da ihraç fazlası ürünlerini en cazip fiyatlarla tüketicilerle buluşturduğu ArmoniPark Nike, LCW, İnci, Kiğılı, Flo, Becon, İpekyol, Derimod, Fabrika, Pierre Cardin, Karaca, U.S Polo, Polaris, LTB, Adil Işık, Defacto, Polaris, gibi markalar yer alıyor. ArmoniPark'ta fiyatlardan bazıları şöyle: İnci sandalet 25 TL, İnci terlik 19.90-29.90 TL, Kiğılı takım elbise 199 TL, Kiğılı tişört 15 TL, LTB bayan pantolon 29.50 TL, LTB bayan tişört 6.25 TL, LTB erkek pantolon 49.50 TL, Peros çocuk etek 5TL, Peros erkek çocuk kapri 9 TL, Peros çocuk tişört 6 TL.

YÜZDE 80'E VARAN İNDİRİMLER VAR

Via/Port Outlet Shopping Pendik Kurtköy'de Sabiha Gökçen Havaalanı'na yedi dakikalık mesafede yer alıyor. Sokak havasındaki mimarisiyle dikkat çeken Via/Port'ta ünlü markaların outlet mağazalarında yüzde 80'lere varan indirim yapılıyor. Adidas, Aldo, Atasay, Ayyıldız, Beymen, Calvin Klein, Deriden, Diesel Kids, GANT, GözGrup, İpekyol, Lacoste, Mango Outlet, No Fear, Quiksilver, Ramsey, Saat&Saat, Silk&Cashmere, So Chic, Swatch, Şişli Optik, Timberland, Togo, Tommy Hilfiger gibi ünlü mağazaların yer aldığı Via/Port'a İstanbul Anadolu yakasında saat başı kalkan ücretsiz servisler bulunuyor. Bostancı İDO da bu noktalardan biri...

En büyüğü Ankara'da

Türkiye'nin en büyük outleti Forum Ankara, 170 bin metrekare arazi üzerine kurulu. İki katlı bir alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi olarak tasarlanan Forum Ankara Outlet, içinde yer alan sokaklarıyla ziyaretçilerine dış mekan hissi uyandırıyor. Mimari tasarımında 'kemer' ve 'alaturka kiremit' gibi Türk mimari unsurlarından izler taşıyan Forum Ankara Outlet yeşil alanlarıyla da dikkat çekiyor. YKM, Beymen Seri Sonu, Mudo Garage, Network, Mango, Derimod, Matraş, Intersport, Tommy Hilfiger, D&R gibi pek çok ünlü markaya ev sahipliği yapan Forum Ankara Outlet tırmanma duvarı, mini hayvanat bahçesi, go kart gibi eğlence alanlarının yanı sıra stil danışmanlığı gibi farklı hizmetler sunuyor.

Ankara Yenimahalle'de bulunan A City Outlet Alışveriş Merkezi'nde Yataş, Philips&Fakir, Miss Sixty, Chicco, Penti, Lacoste, Tekin Acar, Atasay, Tommy Hillfiger, Camel Active gibi 141 ünlü marka yer alıyor. Alışveriş merkezinin yıl byunca düzenledği kampanyalarla 1 TL'ye bile ürün bulmak mümkün. Bu alışveriş merkezinin en sıra dışı özelliği ise içinde bulunan nikah salonu. Ayrıca nikah salonunun fuayesinde kokteyl de yapılabiliyor.

Optimum Outlet ve Eğlence Merkezinde giyimden gıdaya, bijuteriden elektroniğe kadar geniş bir ürün yelpazesi içindeki fabrika satış mağazalarının buluştuğu Beymen Sezon Sonu, Vakko İndirim, Diesel, Divarese, Mango Outlet, Mudo Outlet, Benetton, Beko, Arstil, Flo, LC Waikiki, Park Bravo, Nine West, Dexter, Nike, Converse, Levi's, Network Sezon Sonu, Media Markt gibi 171 markanın mağazası bulunuyor. Ayrıca alışveriş merkezinde dokuz salonlu sinema, buz pateni pisti, 12 m yüksekliğinde tırmanma duvarı ve bowling salonu da var.

Fiyatlara gelince... Faik Sönmez bluzlar 9-19 TL, Ceyo terlik 10-20 TL, Adil Işık pantolon 9.90-99.90, Ayakkabı Dünyası ayakkabı 39.90, Ayakkabı Dünyası çanta 29.90, Koton tişört 3.90- 9.90 TL, Koton pantolon 9.90-19.90 TL, Reflections bikini 39.90 TL, Ceylan Bebe tulum 3.90 TL, Ceylan Bebe tişört 5 TL, Big Star jean 39.90 Tl, U.S. Polo tişört 29 TL, Sabri Özel pantolon 49 TL, Sabri Özel gömlek 29 TL, Sarar gömlek+kravat 29.90 TL, Sarar takım elbise 199 TL'ye satılıyor.

ESKİŞEHİR

Eskişehir'in ilk alışveriş ve yaşam merkezi olan Neo Alışveriş Merkezi, artık outlet konseptiyle hizmet veriyor. NeoPlus Outlet'te elektronikten aksesuara, ev tekstilinden ayakkabıya toplam 112 mağaza hizmet veriyor.

Mudo, YKM, Park Bravo, Flo, Kiğılı, Nine West, Desa ve daha pek çok önemli markayla ziyaretçilerini buluşturan NeoPlus Outlet ekstra indirim günleri kampanyasında yüzlerce ürün yüzde 90'a varan indirim seçenekleriyle ziyaretçilere kaliteyi ucuza alma fırsatı sunuyor.

NeoPlus fırsatlar sadece alışverişle sınırlı değil. Bir bilet alana iki bilet bizden ve 10 TL'lik alışverişe bir sinema bileti hediye kampanyası ile NeoPlus sinemalarında film seyretmek keyifli bir fırsata dönüşüyor. NeoPlus'ta go kart pisti, Eskişehir'in en büyük çocuk eğlence merkezi Smart Play de yer alıyor.

İZMİT

Türkiye'nin ilk outlet merkezi Outlet Center İzmit'te, üretici firmalar, geçmiş sezondan ellerinde kalan, bayilerinden geri dönen veya ihraç fazlası olan ürünlerini, buradaki mağazalarında neredeyse maliyet fiyatına müşterilerin beğenisine sunuyor. Outlet Center İzmit bünyesinde Atasay, Billabong, Camper - Ceylan Bebe, Colin's Loft, Ellese, Fabrika, Kanz, Kom, Quiksilver, Şişli Optik, Teknosa, Tommy Hilfiger, Vakko gibi 45 mağaza yer alıyor.

Outlet Center İzmit'te geleneksel olarak her yıl tekrarlanan 'Ucuzluk Panayırı' kampanyasında ise mağazalarda ve üretici firmaların merkez depolarında bulunan satış hızı düşük ve sirkülasyonu az olan ürünler, mağaza önlerine çıkarılan çeşitli standlarda, outlet fiyatının da çok altında fiyatlarla satışa sunuluyor.

İZMİR

Yolunuz Bornova'ya düşerse...

Park Bornova Outlet Center mağazaları arasında Sarar, Altınyıldız, Aydınlı Grup (Pierre Cardin, Cacharel, US Polo), Desa, Bücürük, Giormani Optik ve Mavi Jeans'in yanı sıra İzmir'in en köklü spor mağazalarından Barçın Spor da yer alıyor.

Alışveriş merkezinde AFM Sinemaları, AFM Bowling, Smart Play ise çocuklar ve gençlerden büyük ilgi görüyor. Park Bornova'nın avantajlarından bazıları şöyle: Aydınlı Grup'ta üç takım elbise 499 TL, Giormani Optik renkli lens 22 TL, Sarar üç kravat 20 TL, Sarar üç gömlek 59-69 TL, Damat Tween 3 al 2 öde, Mavi Jeans jean+sweat shirt+ayakkabı yüzde 20 indirimli, Barçın Spor Reebok ürünleri, Nike ayakkabı ve tişörtlerde 1 alana 1 bedava, Bücürük yüzde 30 indirim. Star
https://birtanem.yetkinforum.com

Marka ve ucuz giyinmenin yolları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bel Sağlığınız Korumanın Yolları