Fıstığım Benim :)))
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fıstığım Benim :)))

Resmin yok ama neyse :)

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. İsmin dilimdeki bin keder Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben..

TELEFONLA DÜNYAYI ARAMAK BEDAVA

YazarMesaj
Koray35
Yönetici
Yönetici
Koray35

TELEFONLA DÜNYAYI ARAMAK BEDAVA Empty
MesajKonu: TELEFONLA DÜNYAYI ARAMAK BEDAVA   TELEFONLA DÜNYAYI ARAMAK BEDAVA Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 10:30 am

DÜNYA İLETİŞİM MERKEZİ

0212 548 60 91
1: NET- PAKET
BİLGİSAYAR KURULUM
1 yıl tüm Türkiye ve avrupa ülkeleri ile konuşmak bedava
Aylık konuşma süresi 10 saat
Yıllık konuşma sabit ücreti 49 euro

Sistem ücreti yok!
Online kurulum anında beklemek yok!

Sistemi kullanmak için sadece bilgisayarınız,internetiniz ve herhangi bir ses aygıtınız (kulaklık,mikrofon,vs.)olması yeterlidir.
Başka bişeye ihtiyacınız olmayacaktır. Dilerseniz firmamızdan özel olarak tasarlanmış 1.ci pakette görmüş olduğunuz TELEFONLU KLEVYE ile de görüşmelerinizi kolay ve estetik bir görünüşle yapabilirsiniz.

ŞOK ŞOK ŞOK!! RAMAZAN KAMPANYASI
DÜNYA'İLE KONUŞMAK BEDAVA!!

TÜRKİYE BEDAVA

Almanya BEDAVA
Amerika BEDAVA

Fransa BEDAVA
Rusya Federasyonu BEDAVA

Belçika BEDAVA
Polonya BEDAVA

Avusturya BEDAVA
Danimarka BEDAVA

Hollanda BEDAVA