Fıstığım Benim :)))
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fıstığım Benim :)))

Resmin yok ama neyse :)

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. İsmin dilimdeki bin keder Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben..

Güneş enerjisiyle çalışan uçak

YazarMesaj
Koray35
Yönetici
Yönetici
Koray35

Güneş enerjisiyle çalışan uçak Empty
MesajKonu: Güneş enerjisiyle çalışan uçak   Güneş enerjisiyle çalışan uçak Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 10:35 am

Güneş enerjisiyle çalışan uçak Ucak-111 Dünyanın ilk güneş enerjisiyle çalışan uçağının 2011'de dünya turuna çıkacağı, projenin sponsorları tarafından Çin'de açıklandı.
Şinhua ajansının haberine göre, Alman-Çin Ortaklığı Bankası sponsorluğundaki proje hakkında bilgi veren bankanın yetkilisi Cin Say, uçağın yalnızca güneş enerjisiyle çalışacağını ve 2011 yılında her kıtaya bir kere inmek suretiyle 30 günde dünyayı gezeceğini söyledi.
Bu projeyle dünyadaki en temiz ve gelecek vadeden enerjinin güneş enerjisi olduğunu vurgulamak istediklerini belirten Cin, 2007 yılından beri projenin üzerinde çalıştıklarını ifade etti.Güneş enerjisiyle çalışan uçak Boxing
Liaonin eyaletinin başkenti Şınyang kentinde bir modeli sergilenen uçak, 12 bin fotovoltaik pille çalışıyor. 63,4 metre kanat genişliğinde, 1600 kilogram ağırlığında ve saatte 70 kilometre hıza ulaşabilen uçağın bir prototipi de 26 Haziran'da İsviçre'nin Zürih kentinde sergilenecek.
Projenin kalan bölümü, 2010 yılında yapılacak Şanghay Dünya Fuarı'nda duyurulacak.Güneş enerjisiyle çalışan uçak Boxing
Cumhuriyet
https://birtanem.yetkinforum.com

Güneş enerjisiyle çalışan uçak
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Beynin Çalışan Bölgeleri
» Gezegenleri Güneş’in Etrafında Döndüren Ne?
» Güneş Gözlüğü Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar