Koray35 Yönetici
Mesaj Sayısı : 908 Kayıt tarihi : 07/09/09 Yaş : 34 Nerden : İzmir
| Konu: Sevdasını Satanları Vurmak İstiyorum Ta Yüreklerinden… Perş. Eyl. 24, 2009 8:08 am | |
| Sevdasını Satanları Vurmak İstiyorum Ta Yüreklerinden…
Bugün kalemim seni yazmıyor ey şehid! Parmaklarım kımıldamıyor yerinden Ve gözlerimi sürmeleyen şu gözyaşları Sanma ki senin için… Hani kardeşlik sözümüz vardı Sevinecektim sevincine Şehadetini müjde sayacaktım Hüzün olmayacaktı yüreğimde… Söze sadakat benimkisi Ağlamıyorum Hıçkırıklar biriktiriyorum ellerimde… Ama öfke ve hınçla sarılıyorum kalemime Sarılıyorum silahıma Geride kalanları Taramak istiyorum bugün Sevdasını satanlara Doğrultmak istiyorum namluyu Cihadın izzetini tatmışken Şehadeti solumuşken her adımda, Gözyaşlarıyla secdeye Korkusuzca sefere çıkmışken Seninle omuz omuza Şimdiyse baharı unutanları Vurmak istiyorum, Ta yüreklerinden Nefesim “ah” çekiyor onlara Soluğum “yazık” diyor Acıya terk etmek istiyorum onları Gözyaşlarında koyuvermek Seni toprağın kan kokan bağrına bırakıp Yanında dualarını ve gözyaşlarını Koyduktan sonra Dönenlere ağlıyorum ben… Yürek yarasız dönebilenlere Acısız gelebilenlere Feryatlarım bugün… Ah şehid! Sen sözünde durmuşken Ahdine vefa gösterip yükselmişken şehadete Mazeretler uydurup Bahaneler aramasınlar bugün… Kaçırmasınlar gözlerini gözlerimden Hatırlatmak istiyorum onlara Cihadı, Gerçek İzzeti, şerefi Ve senin şehadetini Biliyorum, Göçmen kuşuydular onlar Bahara uçan Cihada, şehadete yaraşırcasına koşan Unutmadılarsa eğer Bir zamanlar, Göçmen kuşları olduklarını Bende hatırlatacağım baharı Haykıracağım sevdaları… Ve bekle ey şehid! Apayrı bir gelişle geleceğim bende Ayaklarımı sabit kıl dualarıyla Bir daha dönmemek üzere Delilik sayacağım dönmeyi Hattablar, Bilaller gibi… Çılgınlık diyeceğim Gideceğim bir şafak vakti Kanımla ağarana dek seherler Dönmeyeceğim geriye… Ve yürek yaralarıyla dönmektense Şehadet konsun diyeceğim Yüreğime… Cennet ise, Sabır ve sebatıma mükafat olsun İsteyeceğim… | |
|