Fıstığım Benim :)))
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fıstığım Benim :)))

Resmin yok ama neyse :)

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. İsmin dilimdeki bin keder Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben..

BENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN

YazarMesaj
Koray35
Yönetici
Yönetici
Koray35

BENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Empty
MesajKonu: BENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN   BENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Icon_minitimePerş. Eyl. 24, 2009 8:13 am

Bütün boşluklarını sen doldurdun ömrümün
Söylenmedik sözler yerine sen vardın yanımda.
Sevdaya dair yeminlerden sonra sen vardın. Köhne zamanın
direnci adına, acı çağların yaşlısı ve genci adına yine sen vardın. Dikenler
gülden habersiz iken, gözler dilden de fersiz iken; zamanından geriye düşmüş
acılar için, mânâda biçimleri yitiren sancılar için; aynalarda eriyen
sırlardan taşarak, ucu kıyamete çıkan asırları aşarak; gerçekten daha gerçek
kelamlarda ve Güzeller Güzelinden vuslat müjdeli selamlarda sen vardın Hep
sen vardınBENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Nokta.

Bir gözyaşı, gül mevsiminde güle karşı akarsa aşk olur adı; sevgiyi damıtır
en derin yerinden. Suçlardan sonra tenha gecelerde akarsa tevbedir tadı;
gönülleri arıtır en kara kirinden. Madem ki gözyaşı bir kutlu demdir,
elbette bir erdemdir.

Bir gözyaşı, bir cevherdir ateşten kaynayan ve alev gibi yanan. Özü sudur
ama avuçta bir yalım, gönülde bir yangin olur.

Öfkemin asırlardır kapanmayan yarasına Kurşun sıkıyorlar yine şüheda!
Ülkemde örtülerim çekiliyor başımdan, Başörtülülerle boğuluyorum her gece
İlmik ilmik boğazıma düğümleniyor hıçkırığım, Haykırmak istesem de sesim
çıkmıyor ,Hafakanlar ortasında kaldım, Biçareyim şüheda!BENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Nokta
Bugün yine zulüm yağıyor, Akan gözyaşlarım üstüne, Birileri başörtümü
istiyor, Birileri ölüm istiyor şüheda!BENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Nokta

Yitik sevdamı yok etmek için, DarağaçlarındaBENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Nokta. Bak bir Zeyneb çıkmış
şüheda!BENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Nokta ONURUMDUR ÇİĞNETMEM! diyorBENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Nokta. Birilerinin dili dışarıda,hayvanca
saldırıyorBENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Nokta. Bir Sümeyye çıkıyor Her fırsatta karşılarınaBENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Nokta. Ve direnişin
sancağı, Başörtümüz oluyor!BENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Nokta. Dalgalandıranlara selam olsun!BENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Nokta. Öfkemin
yarasına intikamlar yağıyor şüheda!BENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Nokta
Beyazıt Meydanında yakılan, İsyan ateşi bile içimi ısıtmıyor!BENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Nokta. Buz
kesildim utancımdan şüheda!BENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Nokta.
Kan-ter içinde kaldım, titriyorum; Öfkelerin ayazındaBENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Nokta. Bak bir Aişe
çıkıyor

ŞEREFİMDİR ÇİĞNETMEM! diyor!BENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Nokta Birileri hayasızca, Peruk teklif ediyorBENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Nokta.
Bir Zehra direnişi çıkıyor, iğrenç teklifin karşısına!BENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Nokta Ve direnişin
sancağı, Başörtümüz oluyor!BENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Nokta Koruyanlara selam olsun!BENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Nokta Beynimin
dehlizlerine, Bakışların düştü yine şüheda!BENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Nokta Gelmek istesem tel örgüler
bırakmıyor, Uykularım bölünüyor bin berzah ötesindeBENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Nokta. Keşke diyorum,
keşkeBENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Nokta. Ama yok, yok işteBENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Nokta. Arasatta kalmış gibiyim, Biçareyim şüheda!BENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Nokta
İntizarın düşüyor gönlümün vuslatlarına, Kelepçeli ellerimi semaya
kaldırarak, Yitik sevdamın örtülü çiçeklerine Adıyorum dualarımı!BENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMiDİM KIRILGAN OLSUN Nokta
https://birtanem.yetkinforum.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ayben-benim o
» Ey benim hiç darılmayanım...
» Ayben - Rap Benim - Yeni Forumindir.org
» ceylan lanet olsun
» Şehitlerimize Bayram Hediyem Olsun