Fıstığım Benim :)))
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fıstığım Benim :)))

Resmin yok ama neyse :)

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. İsmin dilimdeki bin keder Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben..

Dostum nerde ellerin...???

YazarMesaj
Koray35
Yönetici
Yönetici
Koray35

Dostum nerde ellerin...??? Empty
MesajKonu: Dostum nerde ellerin...???   Dostum nerde ellerin...??? Icon_minitimePerş. Eyl. 24, 2009 8:21 am

İÇİMDE HER UZAYAN YOL
ÇIKAR GİDER DOSTA DOĞRU
NERGİS, ITIR, MENEKŞE, GÜL
KOKAR GİDER DOSTA DOĞRU

Bismillahirahmanirrahim

“Muhakkak ki Biz şeytanları iman etmeyenlere dostlar kıldık” A’raf Sûresi, 7:27.

Hayatımızda kaç tane güzel dostumuz var acabaDostum nerde ellerin...??? Nokta Ya da tersinden soracak olursak şu kısa hayatta kaç kişi için gerçekten güzel bir dost güzel bir kardeş olabildikDostum nerde ellerin...??? Nokta

Allahı şahid tutmak bir sevgiye adına dost dedğimiz sevdalara

Mesleği haliliye meşrebi hıllet olanlar birbirleri için "en yakın dost en fedakar arkadaş en güzel takdir edici yoldaş ve en civanmert kardeş" olmak zorundadırlar. "Bizler muhabbet fedaileriyiz husumete vaktimiz yoktur" diyen Bediüzzamana talebe olma arzusunda bulunanlara yakışan şey gerçek ten muhabbet fedaisi olabilmektirDostum nerde ellerin...??? Nokta.

Onlar her sahada örnek aldıklarımız/almamız gerekenler/hatta zorunlu olduklarımız

Nasıl da gülümsüyorlar birbirlerine bak

Aralarında gözle görülmeyen bir sözleşme var sankiDostum nerde ellerin...??? Nokta

tebessümleriyle mühürledikleri emirler Dostum nerde ellerin...??? Nokta.

tebessümleriyle yoğurdukları sözleşmeler

Güveni vurgulayan tılsımlı bir cümle söylüyorlar her karşılaştıklarındaDostum nerde ellerin...??? Nokta.

Bölüştükleri yalnız sevinçler değil. Dostum nerde ellerin...??? Nokta

Bir parçanın ateşi yükselse bir anda cayır cayır yanıyor her parçaDostum nerde ellerin...??? Nokta.

Bir parçanın dizi kanasa hep birlikte saldırganı dize getiriyorlarDostum nerde ellerin...??? Nokta.

Bir duvar oluşturuyorlar her tuğlası aynı dili konuşanDostum nerde ellerin...??? Nokta

uzuvları hastalandığında yangın çıkıyor bedenlerindeDostum nerde ellerin...??? Nokta.

Duyarlıklarının sınırı yokDostum nerde ellerin...??? Nokta

nasıl da bağlılar birbirlerineDostum nerde ellerin...??? Nokta

İpler

düğümler

ağlar

çimentolar

demirler

harçlar

borular

kanallar

arklar

vidalar

somunlar

çarklar

lehimler

devreler ve kablolar

onların bağlılıkları yanında örümcek ağları kadar zayıf kalıyor bizim birbirimize bağllıklarımız

işte onları yıkmayan bu bağlılıklarıydı birbirlerine

neydi onları bağlayan

HARÇLARI ALLAHIN KOYDUĞU MALZEME OLAN İMAN

KALPLERİMİZİ B U HARÇLA YAMAYAN BİZİ BUTUN YAPIP KARDEŞ EYLEYEN .

Bağlılık için sıramı beklemek lazım yaniDostum nerde ellerin...??? Nokta

ONLAR O kadar sıkı tutunmuşlar ki birbirlerine

bağlantı çizgilerini fark etmek kenetlenmiş parmaklarını keşfetmek mümkün olmuyorDostum nerde ellerin...??? Nokta.

Öyle bir ruhları varkiDostum nerde ellerin...??? Nokta

bütün kalpler durmadan ölmüyorlar. Dostum nerde ellerin...??? Nokta.

Öyle bir bütün oluşturuyorlar ki parçalarını öldürmüyorlarDostum nerde ellerin...??? Nokta

Şehirde göz gözü görmezken onların gözlerinde güneş nehirleri akıyor. Dostum nerde ellerin...??? Nokta

Bir parça neyi görüyorsa retina tabakasına o suret düşüyor bütün parçaların. Dostum nerde ellerin...??? Nokta

Birbirlerinden haberdar olmaları için tuşlara basmaları gerekmiyorDostum nerde ellerin...??? Nokta.

Kapsama alanları sonsuzDostum nerde ellerin...??? Nokta.

Kalplerini açtıklarında aynı hakikate şahit oluyorlarDostum nerde ellerin...??? Nokta.

Aynı rüyayı görüyorlar gözlerini yumduklarında. Dostum nerde ellerin...??? Nokta

Ellerini çırptıklarında aynı madalya parlıyorDostum nerde ellerin...??? Nokta

Bir duvar oluşturuyorlar her tuğlası aynı dili konuşanDostum nerde ellerin...??? Nokta.

Bir parçanın dudaklarından bir ilâhinin ilk kelimeleri dökülür dökülmez bütün parçalar koro halinde aynı ilahiyi söylemeye başlıyorDostum nerde ellerin...??? Nokta.

Öyle bir koro ki bu evrendeki bütün varlıklar bu koroya katılmak için can atıyorDostum nerde ellerin...??? Nokta.

Öyle bir koro ki bu silahları ellerinden düşüyor şeytanlarınDostum nerde ellerin...??? Nokta.

ÖYLE BİR BAĞLILIK BU TÜM BAĞLARI GERİDE BIRAKANDostum nerde ellerin...??? Nokta

GÜLÜMSEYİLERİNDE BAĞLANIYORLARDI DAHA BİRBİRLERİNEDostum nerde ellerin...??? Nokta

GÖZLERİNDEKİ FERDEN ANLIYORLARDI HİSSETİKLERİNİDostum nerde ellerin...??? Nokta

ADINA İMAN DEMİŞLER ADINA HAKİKATE TESLİM OLMAK Dostum nerde ellerin...??? Nokta

TESLİM OLAN ELBETTE KURTULUŞA ERECEKTİDostum nerde ellerin...??? NoktaDostum nerde ellerin...??? Nokta

BAĞLANMA ZAMANI İMAN HAKİKATİYLE birbirimize

İşte Onlar O yıldızlar gibi

Bak hala parlıyorlar en güzel halleri ile

Bizlere Varis bırkatıkları aralarındaki O güzelim Dostluk bağı

Dost toprak gibidir yağarsın gürlersin banzen kızar üzerine basarsın ancak sesini çıkarmazDostum nerde ellerin...??? Nokta

çünki dostsa biliyordur ki zaman gelecek yağıp gürledklerin bağrına bastıkların bir tohum olup suladıkarına yeşerivermiştir dostun bağrında.

neden bu kabulleniş kalbin zayıflığındanmı

hayır bedenin hiçbir uzvu kalpten başka dostluun yükünü kaldıracak yükte değildirDostum nerde ellerin...??? Nokta

ve kalpten başka yerde barınamaz dost dedğimiz.

.Dost kucağını açıp halin nasıl olursa olsun yine de gel hele soluklan diyebilen insan yanımızdırDostum nerde ellerin...??? Nokta

dostun tek işi vardır oda dostun kalbinde soluklanmaktırDostum nerde ellerin...??? Nokta

ister acı olsun ister tebessüm bilrki barınabildği tek huzr bulduğu yer dostun bağrıdır.

Altın Ateşte insan mihnette belli olur Dostum nerde ellerin...??? Nokta

Dost altın

/belada ateş gibidir

ayarı halis olan altın ateşe razıdırDostum nerde ellerin...??? Nokta

Vefa İMANDANDIR Vefa Sahabe mesleğidir

VEFA Dosluğu getirendir

VEFAYA Dostluğa AHDE SADIK KALANLARA SELAM OLSUNDostum nerde ellerin...??? Nokta

Sevginin mikyası sevdiğine uyma ve fedakarlık olduğuna göre,sahabelere külli fazilette yetişilemeyeceği açıktır.

Eğerkişi samimi dostunun dini üzere ise onlar Rasulüllahın (SAV) dini üzere idiler.

Gale Rasulullah

İnsan samimi dostunun dini üzeredir. Öyleyse sizden herbiriniz, kimleri dost edindiğine baksın. (Ebû Davûd, Tirmizi)”

Beynim fırın, bağrım tandır
Yanarım hayli zamandır
Sevgim bir yavru ceylandır
Çeker gider dosta doğru
https://birtanem.yetkinforum.com

Dostum nerde ellerin...???
1 sayfadaki 1 sayfası