Fıstığım Benim :)))
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fıstığım Benim :)))

Resmin yok ama neyse :)

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. İsmin dilimdeki bin keder Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben..

İsmin Rahman Rahim ile

YazarMesaj
Koray35
Yönetici
Yönetici
Koray35

İsmin Rahman Rahim ile Empty
MesajKonu: İsmin Rahman Rahim ile   İsmin Rahman Rahim ile Icon_minitimePerş. Eyl. 24, 2009 8:24 am

İsmin Rahman Rahim ile Nme272205kl
İsmin Rahman Rahim ile
Eriyorum Ey Allah’ım
Hakim ile Alim ile
Yürüyorum Ey Allah’ım
İsmin Rahman Rahim ile 25a3099585fc
Seni tesbih eder her an
Yerler, gökler, bütün cihan
Her nesnede sana bürhan
Görüyorum Ey Allah’ım
İsmin Rahman Rahim ile 25a3099585fc
Gönlüm aşıktır nuruna