Fıstığım Benim :)))
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fıstığım Benim :)))

Resmin yok ama neyse :)

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. İsmin dilimdeki bin keder Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben..

Sevgi hayatın kalbidir.

YazarMesaj
Koray35
Yönetici
Yönetici
Koray35

Sevgi hayatın kalbidir. Empty
MesajKonu: Sevgi hayatın kalbidir.   Sevgi hayatın kalbidir. Icon_minitimePerş. Eyl. 24, 2009 8:25 am

Sevgi hayatın kalbidir.
Allah’ın üflediği ruhtur sevgiSevgi hayatın kalbidir. NoktaBu yüzden sevgisiz insan can verilmemiş gibidir…
Bir nevi ölüdür sevmeyen insan…
Evet,sevgi hayatın kalbi olduğu gibi insanın da,kainatın da,Cennetin de kalbidirSevgi hayatın kalbidir. Nokta
O sevgidir ki her şeye can verirSevgi hayatın kalbidir. NoktaO sevgiyledir ki ölüler dirilirSevgi hayatın kalbidir. Nokta
O sevgiyle toprak yeşerir,sevgi gülleri verirSevgi hayatın kalbidir. Nokta
Gülün kokusu ,sevginin de kokusudur bu yüzden…
Sevginin her mevsimi bir bahardır.Sevginin kışı yokturSevgi hayatın kalbidir. Nokta
Soğuğu yoktur.sevgi hep sıcaktır.belki bazen ılıktır ama hiç soğuk değildirSevgi hayatın kalbidir. Nokta
Sevgi,incitmeyen bakıştır.Kırmayan kalptır sevgiSevgi hayatın kalbidir. Noktave sevgi iyiliktir.
Sevgi sevapların en güzeli,en yücesi ve en bereketlidirSevgi hayatın kalbidir. Nokta
Sevgi varolduğu her şeyi güzelleştirirSevgi hayatın kalbidir. Nokta
Kirlerinin arındırır ve tertemiz kılarSevgi hayatın kalbidir. Nokta
Sevgi kötülüğe sevinmez,kötülük etmeyi hiç bilmez,ve gördüğü
Her kötülüğü iyilikle örterSevgi hayatın kalbidir. Nokta
Sevgi gecenin içinden sıyrılıp çıkan gündüzün aydınlığıdırSevgi hayatın kalbidir. Nokta
Her sevgi güzeldirSevgi hayatın kalbidir. Noktakötü sevgi hiç yokturSevgi hayatın kalbidir. Nokta
Sevgi adına yapılan kötülüklerin temelinde sevgi değil,sevgi sözlüğüyle örtülen basit duygular nefsaniyetler vardır.Ama asla sevgi yoktur……….
Sevgi rahmettir.öyle rahmettir ki sevgi yağmurun gözyaşıdır.
Gözyaşının sıcaklığıdırSevgi hayatın kalbidir. Nokta
Sevgi Allah’ın yeryüzündeki en açık izidirSevgi hayatın kalbidir. Nokta
Sevgi O(c.c)’nun velilerine has kıldığı gönül cennetidirSevgi hayatın kalbidir. Nokta
Sevgi,Allah’ın nefes alalım diye gönderdiği cennet esintisidirSevgi hayatın kalbidir. Nokta
Sevginin kalbidir Allah.(c.c.)
Bu yüzden sevgi O(c.c9nun adıyla başlar,ve O(c.c)’nunla yaşarSevgi hayatın kalbidir. Nokta
O’nsuz sevgiler bir kuru hayal ve aldanmadan ibarettirSevgi hayatın kalbidir. Nokta
Sevgimizden Allah’ı varsa onu sizinle O da sevecektir ve sevginizi
koruyacaktır.
Sevginizle sizi O konuşturacak ,O buluşturacakSevgi hayatın kalbidir. Nokta
O size yıldızlardan taç yapacak,nurlu bir yoldan sizi cennete ulaştıracakSevgi hayatın kalbidir. Nokta
Sevgimizi her türlü tehlikeden O koruyacakSevgi hayatın kalbidir. NoktaAşkımızın sırdaşı,hicretimizin
yoldaşı olacaktır…

https://birtanem.yetkinforum.com

Sevgi hayatın kalbidir.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Aşk Ve Sevgi Sözleri...