Fıstığım Benim :)))
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fıstığım Benim :)))

Resmin yok ama neyse :)

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. İsmin dilimdeki bin keder Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben..

Kuran'da Müslümanların Duaları

YazarMesaj
Koray35
Yönetici
Yönetici
Koray35

Kuran'da Müslümanların Duaları Empty
MesajKonu: Kuran'da Müslümanların Duaları   Kuran'da Müslümanların Duaları Icon_minitimePerş. Eyl. 24, 2009 8:32 am

KURAN'DA MÜSLÜMANLARIN DUALARI

Bakara Suresi 200-202:
"... İnsanlardan öylesi vardır ki: "RabbimizKuran'da Müslümanların Duaları Virgul bize dünyada ver" der; onun ahirette nasibi yoktur. Onlardan öylesi de vardır ki: "RABBİMİZKuran'da Müslümanların Duaları Virgul BİZE DÜNYADA DA İYİLİK VERKuran'da Müslümanların Duaları Virgul AHİRETTE DE İYİLİK (VER) VE BİZİ ATEŞİN AZABINDAN KORU" der. İşte bunların kazandıklarına karşılık nasibleri vardır. AllahKuran'da Müslümanların Duaları Virgul hesabı pek seri görendir."

--------------------------------------------------------------------------------

Bakara Suresi 285:
ElçiKuran'da Müslümanların Duaları Virgul kendisine Rabbinden indirilene iman ettiKuran'da Müslümanların Duaları Virgul mü'minler de. TümüKuran'da Müslümanların Duaları Virgul Allah'aKuran'da Müslümanların Duaları Virgul meleklerineKuran'da Müslümanların Duaları Virgul Kitaplarına ve elçilerine inandı. "O'NUN ELÇİLERİ ARASINDA HİÇ BİRİNİ (DİĞERİNDEN) AYIRDETMEYİZ. İŞİTTİK VE İTAAT ETTİK. RABBİMİZ BAĞIŞLAMANI (DİLERİZ). VARIŞ ANCAK SANA'DIR" dediler.

--------------------------------------------------------------------------------

Bakara Suresi 286:
AllahKuran'da Müslümanların Duaları Virgul hiç kimseye güç yetireceğinden başkasını yüklemez. (Kişinin nefsinin) Kazandığı lehineKuran'da Müslümanların Duaları Virgul kazandırdıkları aleyhinedir. "RABBİMİZKuran'da Müslümanların Duaları Virgul UNUTTUKLARIMIZDAN VEYA YANILDIKLARIMIZDAN DOLAYI BİZİ SORUMLU TUTMA. RABBİMİZKuran'da Müslümanların Duaları Virgul BİZEKuran'da Müslümanların Duaları Virgul BİZDEN ÖNCEKİLERE YÜKLEDİĞİN GİBİ AĞIR YÜK YÜKLEME. RABBİMİZKuran'da Müslümanların Duaları Virgul KENDİSİNE GÜÇ YETİREMEYECEĞİMİZ ŞEYİ BİZE TAŞITMA. BİZİ AFFET. BİZİ BAĞIŞLA. BİZİ ESİRGEKuran'da Müslümanların Duaları Virgul SEN BİZİM MEVLAMIZSIN. KAFİRLER TOPLULUĞUNA KARŞI BİZE YARDIM ET."

Al-i İmran Suresi 8:
"RABBİMİZKuran'da Müslümanların Duaları Virgul BİZİ HİDAYETE ERDİRDİKTEN SONRA KALPLERİMİZİ KAYDIRMA VE KATINDAN BİZE BİR RAHMET BAĞIŞLA. ŞÜPHESİZKuran'da Müslümanların Duaları Virgul BAĞIŞI EN ÇOK OLAN SENSİN SEN."

Al-i İmran Suresi 9:
"RABBİMİZKuran'da Müslümanların Duaları Virgul KENDİSİNDE ŞÜPHE OLMAYAN BİR GÜNDE İNSANLARI GERÇEKTEN SEN TOPLAYACAKSIN. DOĞRUSU ALLAHKuran'da Müslümanların Duaları Virgul VA'DİNDEN CAYIP-DÖNMEZ."

Al’i İmran SuresiKuran'da Müslümanların Duaları Virgul 16:
Onlar: "RABBİMİZ ŞÜPHESİZ BİZ İMAN ETTİKKuran'da Müslümanların Duaları Virgul ARTIK BİZİM GÜNAHLARIMIZI BAĞIŞLA VE BİZİ ATEŞİN AZABINDAN KORU" diyenler.

A’li İmran SuresiKuran'da Müslümanların Duaları Virgul 147:
Onların söyledikleri: "RABBİMİZKuran'da Müslümanların Duaları Virgul GÜNAHLARIMIZI VE İŞİMİZDEKİ AŞIRILIKLARIMIZI BAĞIŞLAKuran'da Müslümanların Duaları Virgul AYAKLARIMIZI (BASTIKLARI YERDE) SAĞLAMLAŞTIR VE BİZE KAFİRLER TOPLULUĞUNA KARŞI YARDIM ET" demelerinden başka bir şey değildi.

Al-i İmran Suresi 191:
OnlarKuran'da Müslümanların Duaları Virgul ayakta ikenKuran'da Müslümanların Duaları Virgul otururkenKuran'da Müslümanların Duaları Virgul yan yatarken Allah'ı zikrederler ve göklerin ve yerin yaratılışı konusunda düşünürler. (Ve derler kiKuran'da Müslümanların Duaları Regular_smile "RABBİMİZKuran'da Müslümanların Duaları Virgul SEN BUNU BOŞUNA YARATMADIN. SEN PEK YÜCESİNKuran'da Müslümanların Duaları Virgul BİZİ ATEŞİN AZABINDAN KORU."

Al-i İmran Suresi 192:
"RABBİMİZKuran'da Müslümanların Duaları Virgul ŞÜPHESİZ SEN KİMİ ATEŞE SOKARSANKuran'da Müslümanların Duaları Virgul ARTIK ONU 'HOR VE AŞAĞILIK' KILMIŞSINDIR; ZULMEDENLERİN YARDIMCILARI YOKTUR."

Al-i İmran Suresi 193:
"RABBİMİZKuran'da Müslümanların Duaları Virgul BİZ: "RABBİNİZE İMAN EDİN" DİYE İMANA ÇAĞRIDA BULUNAN BİR ÇAĞIRICIYI İŞİTTİKKuran'da Müslümanların Duaları Virgul HEMEN İMAN ETTİK. RABBİMİZKuran'da Müslümanların Duaları Virgul BİZİM GÜNAHLARIMIZI BAĞIŞLAKuran'da Müslümanların Duaları Virgul KÖTÜLÜKLERİMİZİ ÖRT VE BİZİ DE İYİLİK YAPANLARLA BİRLİKTE ÖLDÜR."

Al-i İmran Suresi 194:
"RABBİMİZKuran'da Müslümanların Duaları Virgul ELÇİLERİNE VA'DETTİKLERİNİ BİZE VERKuran'da Müslümanların Duaları Virgul KIYAMET GÜNÜNDE DE BİZİ 'HOR VE AŞAĞILIK' KILMA. ŞÜPHESİZ SENKuran'da Müslümanların Duaları Virgul VA'DİNE MUHALEFET ETMEYENSİN."

Maide Suresi 83:
Elçiye indirileni dinlediklerinde hakkı tanıdıklarından dolayı gözlerinin yaşlarla dolup taştığını görürsün. Derler ki: "RABBİMİZ İNANDIK; ÖYLEYSE BİZİ ŞAHİDLERLE BİRLİKTE YAZ."

A’raf SuresiKuran'da Müslümanların Duaları Virgul 47:
Gözleri cehennem halkından yana çevrilince: "RABBİMİZKuran'da Müslümanların Duaları Virgul BİZİ ZALİMLER TOPLULUĞUYLA BİRLİKTE KILMA" derler.

Yunus SuresiKuran'da Müslümanların Duaları Virgul 85:
Dediler ki: "BİZ ALLAH'A TEVEKKÜL ETTİK; RABBİMİZKuran'da Müslümanların Duaları Virgul BİZİ ZULMEDEN BİR KAVİM İÇİN BİR FİTNE (KONUSU) KILMA."

Yunus SuresiKuran'da Müslümanların Duaları Virgul 86:
"VE BİZİKuran'da Müslümanların Duaları Virgul KAFİRLER TOPLULUĞUNDAN RAHMETİNLE KURTAR."

İsra SuresiKuran'da Müslümanların Duaları Virgul 107:
De ki: "İster ona inanınKuran'da Müslümanların Duaları Virgul ister inanmayın: OKuran'da Müslümanların Duaları Virgul daha önce kendilerine ilim verilenlere okunduğu zamanKuran'da Müslümanların Duaları Virgul çenelerinin üstüne kapanarak secde ederler."

İsra SuresiKuran'da Müslümanların Duaları Virgul 108:
Ve derler ki: "RABBİMİZ YÜCEDİRKuran'da Müslümanların Duaları Virgul RABBİMİZİN VA'Dİ GERÇEKTEN GERÇEKLEŞMİŞ BULUNUYOR."

Kehf SuresiKuran'da Müslümanların Duaları Virgul 10:
O gençlerKuran'da Müslümanların Duaları Virgul mağaraya sığındıkları zamanKuran'da Müslümanların Duaları Virgul demişlerdi ki: "RABBİMİZKuran'da Müslümanların Duaları Virgul KATINDAN BİZE BİR RAHMET VER VE İŞİMİZDEN BİZE DOĞRUYU KOLAYLAŞTIR (BİZİ BAŞARILI KIL).

Kehf SuresiKuran'da Müslümanların Duaları Virgul 24:
Ancak: "ALLAH DİLERSE" (İNŞAALLAH YAPACAĞIM DE). Unuttuğun zaman Rabbini zikret ve de ki: "UMULUR KİKuran'da Müslümanların Duaları Virgul RABBİM BENİ BUNDAN DAHA YAKIN BİR BAŞARIYA YÖNELTİP-İLETİR."

Müminun SuresiKuran'da Müslümanların Duaları Virgul 109-110:
"Çünkü gerçekten Benim kullarımdan bir grup: “RABBİMİZKuran'da Müslümanların Duaları Virgul İMAN ETTİKKuran'da Müslümanların Duaları Virgul SEN ARTIK BİZİ BAĞIŞLA VE BİZE MERHAMET ETKuran'da Müslümanların Duaları Virgul SEN MERHAMET EDENLERİN EN HAYIRLISISINKuran'da Müslümanların Duaları Virgul DERLERDİ DEKuran'da Müslümanların Duaları Virgul siz onları alay konusu edinmiştiniz; öyle kiKuran'da Müslümanların Duaları Virgul size benim zikrimi unutturdular ve siz onlara gülüp duruyordunuz."

Müminun SuresiKuran'da Müslümanların Duaları Virgul 118:
Ve de ki: "RABBİMKuran'da Müslümanların Duaları Virgul BAĞIŞLA VE MERHAMET ETKuran'da Müslümanların Duaları Virgul SEN MERHAMET EDENLERİN EN HAYIRLISISIN."

Nur SuresiKuran'da Müslümanların Duaları Virgul 47:
Onlar derler ki: "ALLAH'A VE ELÇİSİNE İMAN ETTİK VE İTAAT ETTİK" sonra bunun ardından onlardan bir grup sırt çevirir. Bunlar iman etmiş değildirler.

Furkan SuresiKuran'da Müslümanların Duaları Virgul 74:
Ve onlar: "RABBİMİZKuran'da Müslümanların Duaları Virgul BİZE EŞLERİMİZDEN VE SOYUMUZDANKuran'da Müslümanların Duaları Virgul GÖZÜN AYDINLIĞI OLACAK (ÇOCUKLAR) ARMAĞAN ET VE BİZİ TAKVA SAHİPLERİNE ÖNDER KILKuran'da Müslümanların Duaları Virgul" diyenlerdir.

Furkan SuresiKuran'da Müslümanların Duaları Virgul 65:
Onlar: "RABBİMİZKuran'da Müslümanların Duaları Virgul CEHENNEM AZABINI BİZDEN GERİ ÇEVİR; GERÇEKTENKuran'da Müslümanların Duaları Virgul ONUN AZABI ÖDENMESİ KAÇINILMAZ BİR BORÇ (VEYA SÜREKLİ BİR ACIDIR)” derler.

Zuhruf SuresiKuran'da Müslümanların Duaları Virgul 12-14:
Ki OKuran'da Müslümanların Duaları Virgul bütün çiftleri yarattı ve sizin için gemilerden ve hayvanlardan bineceğiniz şeyleri var etti. Onların sırtlarına binip-doğrulmanızKuran'da Müslümanların Duaları Virgul sonra doğrulduğunuz zamanKuran'da Müslümanların Duaları Virgul Rabbinizin nimetini zikretmeniz ve: "BUNLARA BİZİM İÇİN BOYUN EĞDİREN (ALLAH) NE YÜCEDİRKuran'da Müslümanların Duaları Virgul YOKSA BİZ BUNU (KENDİ HİZMETİMİZE) YANAŞTIRAMAZDIK" demeniz için. VE BİZ ELBETTEKuran'da Müslümanların Duaları Virgul RABBİMİZE ÇEVRİLİP-DÖNECEĞİZ."

Haşr SuresiKuran'da Müslümanların Duaları Virgul 10:
Bir de onlardan sonra gelenlerKuran'da Müslümanların Duaları Virgul derler ki: "RABBİMİZKuran'da Müslümanların Duaları Virgul BİZİ VE BİZDEN ÖNCE İMAN ETMİŞ OLAN KARDEŞLERİMİZİ BAĞIŞLA VE KALPLERİMİZDE İMAN EDENLERE KARŞI BİR KİN BIRAKMA. RABBİMİZKuran'da Müslümanların Duaları Virgul GERÇEKTEN SENKuran'da Müslümanların Duaları Virgul ÇOK ŞEFKATLİSİNKuran'da Müslümanların Duaları Virgul ÇOK ESİRGEYİCİSİN."

Tahrim SuresiKuran'da Müslümanların Duaları Virgul 8:
Ey iman edenlerKuran'da Müslümanların Duaları Virgul Allah'a kesin (nasuh) bir tevbe ile tevbe edin. Olabilir kiKuran'da Müslümanların Duaları Virgul Allah sizin kötülüklerinizi örter ve altından ırmaklar akan cennetlere sokar. O gün AllahKuran'da Müslümanların Duaları Virgul Peygamberi ve onunla birlikte iman edenleri küçük düşürmeyecektir. NurlarıKuran'da Müslümanların Duaları Virgul önlerinde ve sağ yanlarında koşar-parıldar. Derler ki: "RABBİMİZ NURUMUZU TAMAMLAKuran'da Müslümanların Duaları Virgul BİZİ BAĞIŞLA. ŞÜPHESİZ SENKuran'da Müslümanların Duaları Virgul HER ŞEYE GÜÇ YETİRENSİN."

Felak SuresiKuran'da Müslümanların Duaları Virgul 1-5:
De ki: "SABAHIN RABBİNE SIĞINIRIM.
YARATTIĞI ŞEYLERİN ŞERRİNDENKuran'da Müslümanların Duaları Virgul
KARANLIĞI ÇÖKTÜĞÜ ZAMAN GECENİN ŞERRİNDENKuran'da Müslümanların Duaları Virgul
DÜĞÜMLERE ÜFÜREN-KADINLARIN ŞERRİNDENKuran'da Müslümanların Duaları Virgul
VE HASED ETTİĞİ ZAMANKuran'da Müslümanların Duaları Virgul HASETÇİNİN ŞERRİNDEN."
https://birtanem.yetkinforum.com

Kuran'da Müslümanların Duaları
1 sayfadaki 1 sayfası