Fıstığım Benim :)))
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fıstığım Benim :)))

Resmin yok ama neyse :)

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. İsmin dilimdeki bin keder Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben..

Kuran-ı Kerim'den Dua Mealleri

YazarMesaj
Koray35
Yönetici
Yönetici
Koray35

Kuran-ı Kerim'den Dua Mealleri Empty
MesajKonu: Kuran-ı Kerim'den Dua Mealleri   Kuran-ı Kerim'den Dua Mealleri Icon_minitimePerş. Eyl. 24, 2009 8:35 am

KUR'AN'DAN DUALAR

"Ey Rabbimiz Bizi sana teslim olanlardan kil neslimizden de sana teslim olan bir ummet cikarKuran-ı Kerim'den Dua Mealleri Virgul bize ibadet yerlerimizi gosterKuran-ı Kerim'den Dua Mealleri Virgul tovbemizi kabul et zira tovbeleri kabul edenKuran-ı Kerim'den Dua Mealleri Virgul cok merhametli olan ancak sensin."
( Bakara- 28 )

"Ey RabbimizKuran-ı Kerim'den Dua Mealleri Virgul Bize dunyada bir iyilikKuran-ı Kerim'den Dua Mealleri Virgul ahirette bir iyilik ver. Bizi ates azabindan koru."
( Bakara- 201 )

"Ey Rabbimiz Unutursak veya hataya dusersek bizi hesaba cekme(yarliga).Ey Rabbimiz Bizden oncekilere yukledigin gibi bize de agir bir yuk yukleme."
( Bakara- 285 )

"Rabbimiz Bizim gucumuzun yetmedigi islerden bizi sorumlu tutmaKuran-ı Kerim'den Dua Mealleri Virgul bizi affetKuran-ı Kerim'den Dua Mealleri Virgul bizi bagislaKuran-ı Kerim'den Dua Mealleri Virgul bize aci. Cunku sen mevlamizsin. Kafir kavimlere karsi bize yardim et."
( Bakara- 286 )
https://birtanem.yetkinforum.com

Kuran-ı Kerim'den Dua Mealleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kuran'da Müslümanların Duaları
» ÖMER ÇELAKIL VE KURAN DA Kİ SIRLAR