Fıstığım Benim :)))
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fıstığım Benim :)))

Resmin yok ama neyse :)

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. İsmin dilimdeki bin keder Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben..

BaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ?

YazarMesaj
Koray35
Yönetici
Yönetici
Koray35

BaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Empty
MesajKonu: BaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ?   BaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Icon_minitimePerş. Eyl. 24, 2009 8:37 am

Bir şahısBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul Harem-i Şerîfin kapısındaBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul Ey doğrulara yardım edenBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul haramlardan kaçınanları koruyan Allâhım!.. diyerek hep aynı duâyı okuyordu. OnaBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul Sen başka duâ bilmez misin? dediler. O şöyle açıkladıBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul bu duâyı tekrar etme sebebini:
Ben Beyt-i Şerîfi tavâf ederken ayağıma takılan bir şeyi eğilip aldım. Bir de baktım kiBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul içinde bin altın bulunan bir kese. Şeytanımla îmânım mücâdeleye tutuştular. Bin altın çok paraBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul senin bütün ihtiyaçlarını karşılar dedi şeytanım. Îmânım iseBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul Bu haramdırBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul boşuna saklama; sahibini bulBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul teslim et! dedi. Ben böyle mücâdele içinde ikenBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul birinin sesi duyuldu:
BuradaBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul içinde bin altınım bulunan kesem kaybolmuştur. Kim buldu ise getirsinBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul ona otuz altın müjde vereyim!
Bin haramdan otuz helâl hayırlıdırBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul diyerek keseyi sahibine teslim ettim. O da bana otuz altın verdi. Bunu alıp bakırcılar çarşısında gezerkenBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul bir Arap kölenin bu paraya satıldığını görünceBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul hemen satın aldım. Bir müddet sonra bu kölenin yanına bir kısım Araplar gelip gizlice konuşmaya başladılar. Köleden ne konuştuklarını sordum. Saklamayıp aynen anlattı:
Ben Mağrip sultânının oğluyum. BabamBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul Habeş melikiyle cenk edip savaşı kaybetti. Beni de esir alıp buralarda sattılar. Babam bunları göndermişBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul elli bin altın da vermiş kiBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul beni satın alıp götürsünler. Sen bana çok iyilik ettinBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul kendi evlâdın gibi baktın. Bundan dolayı memnun kaldım. Bunlar beni satın alacaklar; sakın az altına râzı olmaBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul elli bin altına sat beni.
Dediği gibi oldu. Elli bin altına sattım köleyi. Bu kadar büyük sermaye ile bir kısım mallar alıp Bağdata gittim. Orada açtığım dükkânda mallarımı satıyordum. Bir tanıdığım gelipBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul Meşhur bir tüccar dostum vefât ettiBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul ay gibi güzel kızcağızı yalnız kaldı. Gel bunu sana alalım dedi. Ben de kabul ettim. KızınBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul çehiz olarak getirdiği birtakım tabakların üzerinde içi altın dolu keseler vardı. Hepsinin üzerinde de biner altın yazılı ikenBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul birinde dokuz yüz yetmiş altın yazılı idi. Bunun sebebini sorduğumda kızcağız dediki:
Babam bu keseyi Harem-i Şerifte kaybetmiş. Bulan bir helâlzâde keseyi iâde edinceBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul otuz altını ona müjde olarak vermişBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul ondan geriye kalanlardır bu kesedeki altınlar.
Bunun üzerine ben Allâha hamd ve şükürlerde bulundum; bunlar hep doğruluğunBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul iyiliğin bereketiBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul diyerek hâdiseyi kızcağıza anlattım. Sürur ve saâdetimiz daha da perçinlenmiş oldu!.. (Nevâdir-i SüheylîBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul Sayfa: 280-81)
EvetBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul enteresan bir hâdise. Doğruluk ve dürüstlüğün neticesini göstermesi bakımından verdiği mesaj oldukça mühim. Kaldı ki buBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul sadece dünyadaki semeresi. Âhiretteki karşılığı iseBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul ebedî bir saâdet. Rabbimiz cümlemiziBaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ? Virgul îmânımızın sesine kulak vererek sadâkat ve istikametten ayırmasın. Âmîn...
https://birtanem.yetkinforum.com

BaŞka Dua Bİlmez Mİsİn ?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Var Mısın Yok Musun'da inanılmaz olay!
» Acaba dunyada zeki olan % 2 insandan biri misin?