Fıstığım Benim :)))
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fıstığım Benim :)))

Resmin yok ama neyse :)

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. İsmin dilimdeki bin keder Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben..

İftarda okunacak dua

YazarMesaj
Koray35
Yönetici
Yönetici
Koray35

İftarda okunacak dua Empty
MesajKonu: İftarda okunacak dua   İftarda okunacak dua Icon_minitimePerş. Eyl. 24, 2009 9:02 am

İftarda okunacak dua 7041155

Bismillahi vel hamdü lillâhi, allâhümme leke sumtü ve alâ rızkıke eftartü ve aleyke tevekkeltü, Sübhâneke ve bi hamdike tekabbel minni, inneke entes semiul aliym. Manası...

Manası: “ Allah’ım! Senin için oruç tuttum, Senin için rızkınla orucumu açtım. Ancak Sana tevekkül ettim. Seni hamdinle tesbih ederim. Allah’ım Benden kabul buyur. Çünkü Sen işiten ve bilensin.”

İftar zamanında oruçlunun reddedilmeyecek duası vardır. Abdullah b. Amr der ki:
“Allah Resulü (s.a.v) iftar ettiğinde şöyle dua ederdi:
“Allahümme inni es’elüke bi rahmetikellti vesiat külle şey’in en tağfirali.
Manası: “ Allah’ım! Her şeyi kuşatan rahmetinle beni bağışlamanı dilerim.”
Efendimiz (s.a.v) bir kavmin yanında iftar ettiği zaman şöyle dua ederdi:
“Oruç tutanlar yanınızda iftar etsin, melekler de sizin için istiğfar getirsinler.”
İFTAR DUALARI ( Mübarek Günve Gecelerde Yapılacak ibadetler ve okunacak dualar - Yusuf TAVASLI )

haber
https://birtanem.yetkinforum.com

İftarda okunacak dua
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Su içerken okunacak dua