Fıstığım Benim :)))
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fıstığım Benim :)))

Resmin yok ama neyse :)

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. İsmin dilimdeki bin keder Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben..

Einstein'ın İnanılmaz Sorusu!...

YazarMesaj
Koray35
Yönetici
Yönetici
Koray35

Einstein'ın İnanılmaz Sorusu!... Empty
MesajKonu: Einstein'ın İnanılmaz Sorusu!...   Einstein'ın İnanılmaz Sorusu!... Icon_minitimeCuma Eyl. 25, 2009 6:52 pm

EİNSTEİN'e göre son yüzyılda yazılmış ve insanların %98'inin çözemiyeceği bir soru imiş.

Soruda şasırtma yok,mantıga dayalı sadece.
1-beş tane ve var,hepsi ayrı renk.
2-Her evde oturanın uyruğu ayrı.
3-Hepsi ayrı içecek içiyor,ayrı hayvanlar besliyor ve ayrı marka sigara kullanıyor.
4-Beş insanın hiçbiri öbürünün yaptıgını yapmıyor.sigarası ayrı,içecegi ayrı,besladiği hayvan ayrı,evi ayrı.

Soru'nun ipuçları.

1- İngiliz kırmızı evde oturuyor.
2- İsveç'linin köpeği var.
3- Danimarkalı çay içiyor.
4- Yeşil ev,tam beyaz evin solunda duruyor.
5- palmall sigarası içenin kuşu var.
6- Ortadaki evde oturan süt içmeyi seviyor.
7- Sarı evde oturan dunhill sigarası içiyor.
8- Yeşil evin sahibi kahve içmeyi seviyor.
9- Norveç'li birinci evde oturuyor.
10-Marlboro içen kedisi olan evin yanında oturuyor.
11-Atı olan insan,dunhill sigarası içenin yanında oturuyor.
12-Wienfild sigarı içen,bira içmeyi seviyor.
13-Mavi evin yanında norveç'li oturuyor.
14-Alman rothemnaus sigarası içiyor.
15-Marlboro içenin komşusu su içiyor.

SORU:BALIK kime ait?

Bu soru için aylarca ugraşan var hadi kolay gelsin. Einstein'ın İnanılmaz Sorusu!... Icon_shadeicon_s

YOLU SEVĞİDEN GEÇEN HERKESLE BULUŞMAK DİLEGİ İLE..
https://birtanem.yetkinforum.com

Einstein'ın İnanılmaz Sorusu!...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» dünyanın en zor 13 sorusu...
» Dünyanın en zor 3, mantık sorusu...
» Mart 2008 Ödüllü Sorusu...
» Var Mısın Yok Musun'da inanılmaz olay!
» Hamile kadına inanılmaz işkence