Fıstığım Benim :)))
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fıstığım Benim :)))

Resmin yok ama neyse :)

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. İsmin dilimdeki bin keder Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben..

SizCe aŞk waR mı...?

YazarMesaj
Koray35
Yönetici
Yönetici
Koray35

SizCe aŞk waR mı...? Empty
MesajKonu: SizCe aŞk waR mı...?   SizCe aŞk waR mı...? Icon_minitimeCuma Eyl. 25, 2009 8:43 pm

Aşk neydi ? Birini sevmek mi ? yoksa yanında olmak mı ? ona dokunmak,sıcaklıgını hissetmek miydi aşk ?

Bunu
cogu kez düşündüm aslında ama cevap bulamadım...yaşadıgım her aşkta
acaba aşk nedir dedim ? onun yanındayken ben şimdi onun "yanındayım o
yüzden mi aşıgım acaba" dedim..Ama ondan ayrıldıgımda " ayrıldım ama
hala aklımda...demekki seviyorum...o zmn aşk sevmek mi " dedim sonra
fark ettim ki AŞK yokmuş...

Hep aşıgım dedigim an kaybettim...Aslında kaybetmeyi ben istedim...Aşıgım dedim...Sonra aşk bu OLAMAZ dedim...

bazıLarına göre aŞk ;
sadece şımartılmaktı...bir insan neden şımartıLmak ister ki...? Belkide
benim şımartıLmak gibi bi beklentim oLmadıgı için böyLe düşünüyorum...

bazıLarına göre AşK ; sadece dalgaydı... sevgiden çok acı vermekti... nasıl bu kadar acımasız olunabilir ki..? SizCe aŞk waR mı...? Icon_confused

kimine gore aŞk ; sadece sevmek.... kimine goreySe ; sadece seviLmek...

kimine goreySe AŞK ; YOKTU...... GaLiba burdaki "kimi" kıSmına bende giriyorum... SizCe aŞk waR mı...? Icon_redface
Aşk oLsaydı..bu kadar baSit yaLanlar söyLenemezdi diye düşünüyorum...
bu kadar RUHSUZ bu kadaR ACIMASIZ olunamaz diye...asLında neden böyLe
düşündügümü bende tam anLamıyLa biLmiyorum.. BeLkide bana aşk diye
sunuLan şeyden doLayıdıR..

ben kendimi küçük kayboLmuş bi kız
oLarak görüyorum çogu zaman.. hiÇ bişey biLmeyen küçük bir kız........
kim elimden tutarsa onunla gidiyorum....ama sonra bi bakıyorum yarı
yolda kalmışım..... TEK BASIMA...kimsenin oLmadıgı bir
yoLda................ İşte bence bu yüzden aŞk YOK....

pekii yaaa sizCeee..... ?

SizCe AŞK vaR Mı....???
https://birtanem.yetkinforum.com

SizCe aŞk waR mı...?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sizce Sitemiz Nasıl Olmuş